ERTAN DEMİRTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1962 yılında Kayseri Pınarbaşı Yahyabey Köyü’nde doğdu. Ortaokul ve liseyi Kayseri’de bitirdi. 1982 yılında girdiği Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1987’de mezun oldu. 2017 yılında işletme yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1987 yılında öğretmenlik mesleğine başladı.

1987-2014 yılları arasında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı olarak çalıştı.

Ayrıca kısa süreli Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi müdür vekilliği, Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi kurucu müdürlüğü görevlerini yürüttü.

2014-2019 tarihleri arasında Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürüyken Şişli İlçe Milli Eğitim şube müdürü görevinde bulundu. 15 Ağustos 2019’da Nişantaşı Anadolu Lisesi müdürü olarak atandı.