ÖĞRENCİMİZ JOEL TAVİT'İN BAŞARISI

9. sınıf öğrencilerimizden Joel Tavit, 15-16-17 Ocak tarihlerinde İELEV Girişimcilik Kulübü, TEINN, TÜGİM ve EntreCom Partnerliğinde düzenlenmiş olan liselilere özel bootcampine katılmış ve etkinlikte girişimcilik yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Ardından üç gün boyunca liselilerden oluşan 4 kişilik bir ekiple girişimcilik adına bir proje hazırlamıştır. Hazırladığı "New World" isimli proje, insanların evlerinden katılabileceği, her türlü sosyal aktiviteyi gerçekleştirebileceği, dünyada istediği yeri istediği an gezebileceği sanal bir dünya kopyasıydı. Projesi juri tarafından incelenen ve canlı yayında sunma hakkı kazanan öğrencimiz youutube canlı yayınında projeyi ekibi ile sunmuş, juri incelemesi sonucu projesi ikinci seçilerek üç bin liralık ödül kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

28-01-2021

Yayın: 28.01.2021 - Güncelleme: 28.01.2021 21:07 - Görüntülenme: 2430