T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ŞİŞLİ - Nişantaşı Anadolu Lisesi

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

     İçinde bulunduğumuz günlerde okulların kapalı olması nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi zoom üzerinden yaptık. En az okulda yaptığımız törenler kadar heyecan verici bir hazırlık süreci sonunda güzel bir törenle bayramımızı kutladık.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenimiz okul müdürümüz Sayın Ertan Demirtaş'ın konuşması ile devam etti. Bilişim Teknolojileri öğretmenimizin 10. sınıf öğrencileri ile hazırladığı Gençliğe Hitabe videosunu izledikten sonra öğrencimiz Z. Neva İldem "Mustafa Kemal'i Düşünüyorum" isimli şiiri seslendirdi. Yine Bilişim Teknolojileri öğretmenimizin 9. sınıf öğrencileri ile hazırladığı Gençliğin Ata'ya Cevabı videosunu izledik. Müzik öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimizi hazırladığı Cups video gösteriminin ardından  öğrencimizin Emir Gülnar'ın gitarı ile şarkılar seslendirdi. Öğrencimiz Büşra Hazal Güneş duygularını bizimle paylaştı. Öğrencimiz Sudem Karahasan viyolonseli ile yaşattığı müzik ziyafetini yine öğrencimiz Nilüfer Aktosun'un şiiri izledi. Emir Gülnar tekrar gitarı eşliğinde parçalar seslendirdi. Son olarak müzik öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimizin sesinden Gençlik Marşı'nı dinledik.

    Salgın sürecinin bittiği, törenlerimizi okulumuzda yüzyüze yapabileceğimiz günleri görmek dileğiyle törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

    Zoom üzerinden yaptığımız törenimizi izlemek için tıklayınız. Törenin başlangıcında ekran paylaşma ile ilgili yaşadığımız sorunları görmezden gelmenizi temenni eder, iyi  seyirler dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.05.2020 - Güncelleme: 19.05.2020 21:11 - Görüntülenme: 943
  Beğen | 3  kişi beğendi