YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

"YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GİRİŞİMCİLİK" SEMİNERİ

Mezunlarımızdan Eser Cevahir, 04.11.2020 Çarşamba günü saat 13.00'te  "YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GİRİŞMCİLİK" konulu bir seminer düzenleyecektir. 9. sınıf öğrencilerimize yönelik olan bu seminer online gerçekleşecek olup bağlantısı öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.

Eser CEVAHİR KİMDİR?

Okulumuz mezunlarından olan Eser Cevahir, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Florida eyaletinde bulunan Lynn University İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Eğitim hayatı süresince Cevahir Holding şemsiyesi altında bulunan birçok farklı şirkette ve bölümde stajer olarak çalışmış, mezuniyet sonrası turizm grubunda iş geliştirme ve operasyonlardan sorumlu olarak görev üstlenmiştir. Turizm grubunun ardından yurt dışı inşaat yönetimi ve gayrimenkul geliştirme bölümlerinde görev almıştır.Ayrıca mezun olduğu Lynn University Başkanı Kevin Ross'un Danışma Kurulu Üyeliği, Makedonya'nın Başkenti Üsküp'te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi Başkan Yardımcılığı, Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Danışma Kurulu Üyeliği, Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı Yürütme Kurulu Başkanlığı ve Makedonya Türkiye Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir. 2011-13 yılları arasında Spor Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2013-2018 arası DEİK çatısı altında Türkiye – Makedonya İş Konseyi Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Mayıs 2018 itibarı ile Makedonya Cumhuriyeti Hükümeti tarafından Edirne iline Makedonya Fahri Konsolosu olarak atanmıştır.

02-11-2020

Yayın: 02.11.2020 - Güncelleme: 02.11.2020 16:42 - Görüntülenme: 446