TEVDAK Liseleri arası Şiir ve Deneme Yazma Yarışması

Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle TEVDAK Liseleri ( Nişantaşı Anadolu, Kabataş Erkek, Galatasaray, İstanbul, Vefa, Pertevniyal, Haydarpaşa, Kadıköy Anadolu, Beyoğlu Anadoluve Eyüp Anadolu Liseleri) arasında düzenlenen Şiir ve Deneme Yazma Yarışmasında 9-B sınıfından Gizem Duran şiir dalında ve 10-C sınıfından Elisa Zeynep Güler deneme dalında ödüle değer görüldüler.

Edebiyat öğretmenlerimizden Eser Rüzgar danışmanlığında katıldığımız törende öğrencilerimiz katılım belgelerinin yanında para ödülüyle de ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Şiir ve Deneme Yazman YarışmasıŞiir ve Deneme Yazman YarışmasıŞiir ve Deneme Yazman YarışmasıŞiir ve Deneme Yazman Yarışması

Yayın: 03.06.2015 - Güncelleme: 03.06.2015 16:30 - Görüntülenme: 2019