İSTANBUL / ŞİŞLİ - Nişantaşı Anadolu Lisesi

DENEYAP Atölyeleri Başvuruları

Deneyap Teknoloji Atölyeleri

55 ilde öğrencilerine teknoloji eğitimleri veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri 4. fazda 26 ilde daha açılıyor ve "81 ilde Deneyap Teknoloji Atölyesi" hedefi gerçekleşiyor!

Yeni öğrenci alımı yapılacak olan 1. fazda açılmış Deneyap Teknoloji Atölyeleri de dahil olmak üzere 2022 yılında toplam 42 ilde öğrenci seçme sınavı çağrısına çıkılmıştır.

Öğrenciler, e-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanacaktır.

9. sınıfta okuyan öğrencilerimizden Deneyap Teknoloji Atölyelerine katılmak isteyenlerden e-sınav için başvuru alınacaktır.

Adayların başvuru sürecini Kurumsal Yönetim Sistemi (t3kys.com) üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

Sınav, 1 Haziran 2022- 26 Haziran 2022 tarihleri arasında 42 ilde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yayın: 20.05.2022 - Güncelleme: 20.05.2022 09:28 - Görüntülenme: 257
Kaynak: https://www.deneyapturkiye.org/