29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci Cumhuriyet Bayramı kutlamamıza gölge düşürse de, biz Atatürk'ün izinde yürüyen aydın insanlar olarak mümkün olduğunca coşkulu bir şekilde törenimizi yaptık. Çevrimiçi olarak yaptığımız törenimize Saygı Duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladık. Okul Müdürümüz Sayın Ertan Demirtaş'ın açılış konuşmasını öğrencimiz Zeynep Ece Başaran'ın konuşması takip etti. Öğrencimiz Emine Efranur Kürtünoğlu Atatürk ilkelerinden Cumhuriyetçilik ilkesini okudu. Ardından Beratcan Bağdatoğlu Kara Tren türküsü ile törene renk kattı. Kuvayı Milliye Destanı'ndan bir bölümü öğrencilerimiz Emir Gülnar, A. Kübra Akgün ve Elay Özkan seslendirdi. Salih Can Aslan ve Zeynep Neva lldem sunu eşliğinde Demokrasi ve Cumhuriyet hakkında özlü sözleri okudular. Elif Melisa Şahin'in Cumhuriyet konulu kompozisyonunu okumasının ardından 9-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Cumhuriyet konulu videoyu izledik. Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları Cumhuriyet konulu  çalışmaları izledikten sonra okul koromuzdan tarafından hazırlanan 10. Yıl Marşı videosunu izledik.

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Törenimizi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yayın: 29.10.2020 - Güncelleme: 29.10.2020 12:24 - Görüntülenme: 1206