Niyazi ÇOBAN - Okul Müdürü

1958 yılında Giresun ili Yağlıdere ilçesi Kızılelma köyünde doğdum. İlkokula köyde başladım. 2. Sınıftan itibaren İstanbul Eyüp Silahtarağa İlkokulu’nda okudum ve ortaokulu Alibeyköy Ortaokulu’nda, liseyi İzmit İmam Hatip Lisesi’nde, üniversiteyi de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde okuyarak mezun oldum.

İlk görev yerim 23 Aralık 1981’de Bolu Göynük Lisesi oldu. Yedek subay olarak askerlik görevimi tamamladıktan sonra 23 Aralık 1983’te Diyarbakır Kız Meslek Lisesi’nde öğretmenliğe başladım. 1993 yılına kadar öğretmen ve idareci olarak görev yaptıktan sonra İstanbul Eyüp Alibeyköy End. Meslek Lisesi’ne tayin oldum. 17 yıl öğretmen ve idareci olarak görev yaptıktan sonra 8 Şubat 2010’da Fatih Kız Lisesi’ne müdür olarak atandım. 22 Eylül 2014 tarihinde başladığım Nişantaşı Anadolu Lisesi’nde görevime devam ediyorum.