2015-2016 24 Kasım Öğretmenler Günü Töreni

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün başöğretmenlik ünvanını aldığı 24 Kasım öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Bizler de, öğretmenler günümüzü okulumuzda daha önce görev yapmış ve halen görev yapmakta olan kıymetli öğretmenlerimizle kutladık.

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Ardından müzik öğretmenimiz Işıl Akdoğan yönetiminde tüm öğretmen ve öğrencilerimizle  Öğretmen Marşını söyledik. Okul müdürümüz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapıp, geçen sene emekli olarak okulumuzdan ayrılan Fransızca öğretmenimiz Abdullah Bayer´e plaketini verdi. Okulumuz öğretmenlerinden Özlem Özdemir öğretmenlikle ilgili konuşmasını yaptıktan sonra öğrencilerimizden Sena Mındız günün anlam ve önemine dair yazısını bizlerle paylaştı. Öğrencilerimizden Melike Bulduk´tan Ümit Yaşar Oğuzcan´ın "Hergün Seninle" şiirini dinledik. 9-C sınıfından Sezgi Işık´ın öğretmen konulu yazısını dinledikten sonra 10. sınıf öğrencilerimizden İpek Doğan ve Erdem Duman´ın hazırladığı videoyu izledik. Programımız müzik öğretmenimiz Işıl Akdoğan yönetiminde okul orkestrasının müzik ziyafeti ile son buldu.

Törende bizleri yalnız bırakmayan tüm öğretmenlerimize, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, program sonrası tüm konuklarımızı ve öğretmenlerimizi ağırlayan okul aile birliğine teşekkür ederiz.

Yayın: 25.11.2015 - Güncelleme: 04.12.2015 09:42 - Görüntülenme: 1472