12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü Töreni

Şişli İlçesi 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü törenini bu sene okulumuz gerçekleştirdi. Nişantaşı Nilüfer Hatun Ortaokulu Konferans Salonu´nda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Okul müdürümüz Niyazi Çoban ve öğretmenlerimizden Abdullah İlhan´ın yaptığı konuşmaları Mehmet Akif Ersoy´un hayatını anlatan video gösterisi izledi. "Cenk Marşı" şiirinin okunmasının ardından İstikla Marşı´nın kabulünü anlatan video izlendi. 11. sınıf öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenlerimizden Eser Rüzgar´ın yazıp yönettiği "Kahraman Ordumuza" isimli tiyatro oyununu sergilediler. Müzik öğretmenimiz Işıl Akdoğan yönetiminde okul koromuz türküler seslendirdiler. Ve son olarak günün anlam ve önemine dair ilçe çapında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yayın: 12.03.2017 - Güncelleme: 02.10.2017 11:20 - Görüntülenme: 482