10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümün 77. yıldönümünde saygı, minnet, rahmet ve özlemle anıyoruz...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 77. yıldönümü anma programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Okul müdür yardımcımız Yücel Çilingir´in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından 11.sınıf öğrencilerimizden Elisa Zeynep Güler´in yazdığı "Ata´ya Mektup" yazısını dinledik. Öğrencimizi bu anlamlı ve güzel yazısı için tebrik ederiz. "Mustafa Kemal´i Anlamak" şiirini dinledikten sonra Atatürk´ün ölümünün ardından dünya liderlerinin söylediği sözler okundu. Törenimiz değerli müzik öğretmenimiz Işıl Akdoğan yönetiminde Atatürk´ün sevdiği türküler ile son buldu.

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasım10 Kasım10 Kasım10 Kasım10 Kasım10 Kasım10 Kasım töreni10 Kasım töreni10 Kasım töreni10 Kasım töreni10 Kasım töreni10 Kasım töreni

Yayın: 10.11.2015 - Güncelleme: 15.12.2016 13:41 - Görüntülenme: 908