"ÜŞÜYORUM, DÜŞÜNÜYORUM,PAYLAŞIYORUM" PROJESİ

Okulumuz 11-D/E ve12-C sınıfı öğrencileri öğretmenlerimiz Deniz Günöz ve Özlem Özdemir rehberliğinde "Üşüyorum, Düşünüyorum, Paylaşıyorum" projesini gerçekleştirdiler. Amacımız öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak ve yardımlaşma,paylaşma duygularını geliştirmekti. Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi akranlarının üşüdüklerinin farkına varan ve onlara yardım etmek isteyen öğrencilerimiz bu proje kapsamında kendi ördükleri ya da kendi imkanları ile temin ettikleri atkı-bere-boyunlukları öğretmenlerinin belirledikleri okullara gönderdiler. Gönderilen hediyeler Karabük´te Emek Ortaokulu, Mehmet Vergili Fen Lisesi, Safranbolu Prof. Dr. Sabri Ülgener Mesl. vev Tek. And. Lisesi ve EskipazarÇok Programlı And. Lisesi öğrencilerine ulaşmış olup projede emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimiz Deniz Günöz ve Özlem Özdemir´e, projeyi destekleyen Şişli İlçe Şube Müdürlerimizden Sayın Mehmet Yıldız´a  ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

03-01-201803-01-201803-01-2018

Yayın: 04.01.2018 - Güncelleme: 04.01.2018 09:38 - Görüntülenme: 200