MAVİ KAPAK TOPLAMA YARIŞMASI

Öğretmenlerimizden Özlem Özdemir´in rehberliğinde "Mavi Kapak Toplama Projesi" başlattık. Bu projede amacımız öğrencilerimizin geri dönüşümün önemi kavramaları, çevrelerine duyarlı bireyler olmaları, yardımlaşmanın önemini kavrayıp yaşam biçimi haline getirmeleri

Projeye öğrencilerimizin katılımını artırmak için sınıflar arası kapak toplama yarışması şeklinde planladık. Her ay sonunda sınıflara koyduğumuz kutularımızda biriken kapakları tartarak teslim alıp ay sonunda birinci olan sınıf/sınıflara belge vereceğiz. Sene sonunda en çok kapak toplayan sınıfa ise ödül vereceğiz.

Ödül ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup kesinleştiğinde duyurusu yapılacaktır.

Ocak ayı sonuçları aşağıdaki gibidir. Birinci olan sınıflarımız 10-B ve 11-A yı  tebrik ediyoruz.

17-01-2018

Şubat ayı sonuçları aşağıdaki gibidir. Birinci olan 10-A sınıfını tebrik ederiz.

01-03-2018

Yayın: 17.01.2018 - Güncelleme: 01.03.2018 13:34 - Görüntülenme: 206