Şişli Belediyesi ve Bilgi Üniversitesi işbirliği ile yapılan “Dijital Avrupa Birliği: Lise ve İlköğretim Öğrencileri için Türkçe e-Kitap Projesi” okulumuzda bir bilgilendirme toplantısı ile tanıtıldı. 9. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan toplantıda, Prof. Dr Ayhan Kaya (Jean Monnet Avrupa Kültürlerarası Siyaseti Kürsüsü, Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Avrupa Birliği Enstitüsü, İstanbul Bilgi Üniversitesi ) öğrencilerimize proje hakkında bilgi verirken proje kapsamında yurtdışına gönderilmesi için öğrenci seçimi de yaptı. Ön elemeyi geçen öğrenciler gerekli eğitimlere katılarak bir elemeden daha geçecek ve ardından kabul edilen öğrenciler proje kapsamında yurtdışına gönderilecekler.

Yayın: 16.02.2016 - Güncelleme: 16.03.2016 10:45 - Görüntülenme: 1614